Termékeink

Üzletünk nagy választékkal rendelkezik különböző burkolóanyagokból. Tekintse meg kínálatunkat!

tovább

Ajánlatkérés

Kérj ajánlatunkat már a tervezés időszakában is!

tovább
-

Elérhetőségek

KÖRY-KER Kft. fürdőszoba áruház

Cím: 9700 Szombathely,
Körmendi út 92.
Telefon:
06-94/501-520
Fax: 06-94/501-520
Mobil:
+36704113991
E-mail:
korykerkft@gmail.com
Közösségi...

Közösségi felületünk

FacebookInspirációk

kombinációs kollekciókombinációs kollekció

A spanyol gyártónk kombinációs kollekciója megalkotásával mondhatni, hogy egy új stílusirányzatot teremtett, melyben a természetes fa és a cementlap hangulata találkozik, mindez egy kis dekorral koronázva. Céljuk, hogy kreativitásra, új minták, textúrák, kompozíciók megteremtésére sarkallja az érdeklődőket. Fokozódik a kíváncsiság? Tartsatok velünk és kombináljunk együtt:

Nézzük a fürdőszobai kombinációkat, amikor egy térben több anyaggal is variálhatunk, s miközben párosítunk, egészen eltérő stílusokat érhetünk el. Megfigyelhetjük, hogy a vintage stílus esetében a padlót fa burkolat fedi, míg a fal cementlap mintás burkolattal borított. A modern stílus esetében pedig éppen fordítva, az összhatás pedig egy friss, fiatalos fürdőszoba.

A nappali kombinációiban harmóniát teremt a cement hűvössége és a fa melegsége. Rendkívül jellegzetes, ahogy két anyag ily módon kiegészíti egymást, s ezzel egy új designt teremt. Nem véletlen, hogy a gyártó kombinációi közül a nappali a legközkedveltebbnek tekinthető.

S ez még nem minden! Az itt látható párosításokat a márkaképviseletünk tervezte, viszont itt a lehetőség, hogy te is bebizonyítsd, hogy mérhetetlen kreativitás és tehetség lakozik személyedben. Tervezd meg saját, egyéni kombinációdat - 3D látványtervezésünkkel segítünk! 


Kapcsolódó galéria


Vissza az előző oldalra!
KÖRY-KER Kft. fürdőszoba áruház - Magyar