Termékeink

Üzletünk nagy választékkal rendelkezik különböző burkolóanyagokból. Tekintse meg kínálatunkat!

tovább

Ajánlatkérés

Kérj ajánlatunkat már a tervezés időszakában is!

tovább
-

Elérhetőségek

KÖRY-KER Kft. fürdőszoba áruház

Cím: 9700 Szombathely,
Körmendi út 92.
Telefon:
06-94/501-520
Fax: 06-94/501-520
Mobil:
+36704113991
E-mail:
korykerkft@gmail.com
Közösségi...

Közösségi felületünk

FacebookHasznos tudnivalók

Vásárlói tájékoztató a fagyálló mázas burkolólapokhozVásárlói tájékoztató a fagyálló mázas burkolólapokhoz

Szabványok és minőség

A különféle kerámia burkolat gyártók által gyártott I. osztályú termékek megfelelnek az MSZ EN 10545 és 14411 sz. európai közös szabványnak. Az MS minőségű (II. és III. osztályú) lapok csak apró felületi hibák (szennyezés, minta hiba, stb.) különböznek az I.osztályú minőségtől.

A termékek minőségét a folyamatos minőségellenőrzés, az alkalmazott korszerű technológia garantálja. A gyártók burkolólapjainkhoz sokféle kiegészítő elemet (hajlatidomokat, sarokelemeket, bordűröket, díszcsíkokat és lezárókat) is ajánlanak.

Felhasználási területek:

A fagyálló mázas burkolólapok mérettől és kiviteltől függően kültéri burkolatként, vagy/és beltéri padlóburkolatként alkalmazhatók. A fagyálló mázas padlólapok szakszerű burkolással padlófűtéshez is alkalmazhatók.

A padlólapként is alkalmazható termékeknél a kopásállósági fokozat a termék csomagolásán, vagy a gyári katalógusban található meg. Az egyes kopási osztályba sorolt lapokat az alábbi területeken javasoltak beépítésre:

PEI-III. Lakásokban olyan belső terek burkolására, ahol a koptató szennyeződés előfordulása nem jellemző, utcai, saras, poros cipővel nem közlekednek (pl. nappali, fürdőszoba, lakószoba)
PEI-IV. Lakásokban vagy kültéren , a kopásnak jobban kitett helyiségek (pl. konyha, étkező, előszoba, folyosó) és kisebb forgalmú közösségi terek (pl. irodák) burkolására.
PEI-V. Kiemelkedő kopásállóság, közületi és nagy forgalmú helyekre

Nagy forgalmú helyiségek burkolása előtt feltétlenül kérje a gyártó, vagy szakember véleményét.

Színárnyalat

A kerámia anyagainak természetéből adódóan egyes gyártási szériák között a legnagyobb gyártási gondosság mellett is enyhe színárnyalati eltérések lehetnek. Az esetleges, a standardtól eltérő színárnyalatok jelelölése a termékek csomagolásán található. Jelölés nélküli csomagolásban a standard színárnyalat található. Azonos jelölésű lapok színárnyalata megegyezik.

Burkolás

Felhívjuk a tisztelt vásárlók figyelmét, hogy a termékek burkolását szakemberrel végeztessék. Az egyes lapok közötti hézag (fuga) szélessége falburkolat esetén minimum 2 mm, padlóburkolatnál minimum 3 mm legyen. Az egyenletes fugaszélesség műanyag távtartó fugakereszttel biztosítható. A termékek mind hagyományosan, cementhabarccsal, mind a kereskedelemben kapható korszerű ragasztóanyagok alkalmazásával burkolhatók. Jó minőségű burkolat készítéséhez az alkalmazott ragasztó és fugázó anyagok felhasználási előírásait kell figyelembe venni.

Tisztítás

A mázas kerámia burkolatok tisztításához enyhén lúgos vagy semleges kémhatású tisztítószereket lehet használni. Agresszív sav- és lúgtartalmú, valamint erősen karcoló tisztítószerek használata nem javallott. Nemesfém tartalmú (arany, platina, ezüst) valamint lüszteres felületű dekor és kiegészítő elemek tisztítását csak karcmentes anyagokkal szabad végezni, mivel ezen anyagok fokozottan érzékenyek a felületi sérülésekre.

Reklamáció

Ha a gyártók szigorú minőségellenőrzése ellenére termékek között hibásat talál, minőségi kifogását a vásárlás helyén [4/1978.(III.1.) BkM. rendelet] jelezze. Látható hibákra csak burkolás előtti reklamációt tudnak a gyártók és forgalmazók elfogadni.

A termék fantázianevét,típusát, gyári kódját EAN kódját, méretét, minőségét, gyártástechnológiai szabványát a dobozfelirat tanúsítja és a gyári katalógus alapján az egyértelműen beazonosítható!


Vissza az előző oldalra!
KÖRY-KER Kft. fürdőszoba áruház - Magyar