Termékeink

Üzletünk nagy választékkal rendelkezik különböző burkolóanyagokból. Tekintse meg kínálatunkat!

tovább

Ajánlatkérés

Kérj ajánlatunkat már a tervezés időszakában is!

tovább
-

Elérhetőségek

KÖRY-KER Kft. fürdőszoba áruház

Cím: 9700 Szombathely,
Körmendi út 92.
Telefon:
06-94/501-520
Fax: 06-94/501-520
Mobil:
+36704113991
E-mail:
korykerkft@gmail.com
Közösségi...

Közösségi felületünk

FacebookHasznos tudnivalók

ReklamációkReklamációk

A minőségi reklamációk jelentős hányada a lapok felületminőségére és mérethelyességére vonatkozik. Az MSZ EN 98-as szabvány szerint a leburkolt, kész burkolatot nem lehet megreklamálni, mert a felületi hibákat, tónuseltéréseket csak meghatározott fényerővel megvilágított, adott távolságból vizsgált felületen lehet objektív módon elbírálni. A méretpontosság korrekt ellenőrzéséhez a szabványos mintavételt követően nagy pontosságú műszerekkel történő méréssorozat szükséges. Ezt elkészült burkolatnál már nem lehet elvégezni.

A burkolólapok méretpontosságának megállapítására a burkolók gyakran egymáshoz illesztik a lapokat, vagy mérőszalaggal ellenőrzik a méreteket. Ezek a mérési módok nem alkalmasak a minőség pontos meghatározására. A helyszíni vizsgálatoknál a tolómérő használatával kaphatunk információkat a méretekről,a megbízható, hiteles eredményt azonban csak laboratóriumban elvégzett vizsgálatok adnak.

A kivitelezést végző szakember felelőssége, hogy már az első néhány négyzetméter lerakása során észlelje, ha a lapok minősége valószínűleg nem felel meg a szabványnak, és a munka azonnali leállítása mellett erről megbízóját értesíteni köteles. Ha egy méret pontatlan vagy tónushibás lappal a burkoló mégis elvégzi a munkát, akkor azt saját felelősségére kell, hogy tegye. A burkolás megkezdése előtt érdemes ellenőrizni az egyes dobozok tónusát és kalibrációját.


Vissza az előző oldalra!
KÖRY-KER Kft. fürdőszoba áruház - Magyar